Zonnepanelen actie van Duurzaam Heino start in februari 2020.

Profiteer ook zorgeloos van de zon als inwoner van Heino

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Zonopdak_HR-300x124.jpg

Help jij ons mee koploper te worden in het opwekken van duurzame energie in Heino? Daarom is Duurzaam Heino gestart met een zonnepanelen actie. Samen met Dijkman Zonne-energie willen we zoveel mogelijk woningen voorzien van zonnepanelen. Wist je dat je met zonnepanelen lekker duurzaam bezig bent? Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met 12 zonnepanelen bespaar je jaarlijks al zo’n € 875,- aan energiekosten. Natuurlijk kunnen ook bedrijven meedoen. Duurzaam Heino zoekt naar ondernemers die een dak beschikbaar hebben om zonnepanelen te plaatsen.

Alleen in Heino € 20,- korting per paneel!

Wil jij als inwoner van Heino, Laag Zuthem of Lierderholthuis de komende 20 jaar zonder zorgen profiteren van de zon met onze zonnepanelen? Met de zonnepanelen actie van Duurzaam Heino krijg je € 20,- korting per paneel. Dit betekent dat de aanschaf van zonnepanelen veel goedkoper is dan gebruikelijk, je jouw zonnepanelen nóg sneller terugverdient en je dus zorgeloos kunt profiteren van de zon.

Heb je vragen over zonnepanelen of wil je direct profiteren van deze aanbieding? Neem contact op met Dijkman Zonne-energie.

Vragen over deze actie?

Heeft u voor u contact opneemt met Dijkman nog vragen aan ons over deze actie, stuur dan een e-mail via onderstaande link.

Lees ook ons artikel in HoezoHeino van oktober 2021!