Laten we zoveel mogelijk daken gebruiken om zonnepanelen op te leggen. En gelukkig installeren steeds meer particulieren en bedrijven zonnepanelen op het dak.

Maar er is nog een hoop te winnen !

Daarom heeft de werkgroep Zon-op-dak besloten een actie te starten. We willen het eigenaren van geschikte daken makkelijker maken om zonnepanelen te plaatsen.

Doe mee!

Ben je geïnteresseerd in het leggen van panelen maar weet je niet waar te beginnen? Heb je  technische vragen of vragen over opbrengst en financiering ? Wij denken graag met je mee.

We hebben afspraken gemaakt met de Heinose installateur van zonnepanelen Dijkman Zonne-energie over het geven van advies, kwaliteit van de zonnepanelen en garanties.

Onderdeel van de afspraak is dat je bij aanschaf van zonnepanelen profiteert van een collectieve korting.
Zo snijdt het mes aan vele kanten: je krijgt goed advies, goede kwaliteit zonnepanelen en omvormer tegen een scherpe prijs, we wekken met z’n allen meer duurzame energie op,  ondersteunen een ondernemer in ons eigen dorp en je krijgt bovendien korting op de panelen (€ 20,- per zonnepaneel).  

Klik hier om door te linken naar de actiepagina van Dijkman.
Wij vertrouwen op de goede samenwerking maar voor de goede orde: het staat je uiteraard vrij om met een andere leverancier in zee te gaan.

Heb je nog vragen en wil je dat Duurzaam Heino contact opneemt?
Bijvoorbeeld voor een gratis onafhankelijk en persoonlijk advies door een medewerker van het Duurzaam Bouwloket van de gemeente over energiebesparing en -opwekking.


Laten we zorgen dat zoveel mogelijk groen om ons dorp groen kan blijven.
Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare daken !   

Bekijk ons artikel in HoezoHeino